P-detachering is echt anders dan een gewoon uitzendbureau! We detacheren P-wetters alleen voor vaste wekelijkse werkuren, vooraf afgesproken periodes en zonder uitzendbeding.

FAQ

Wat is de Participatiewet?

De Participatiewet is er voor iedereen die kan werken maar daarbij wat extra ondersteuning nodig heeft (WAJONG, SW en Bijstand). De Participatiewet is ingevoerd op 1 januari 2015.

Wat houdt de Banenafspraak in?

Onderdeel van de Participatiewet is de Wet Banenafspraak. Het doel van de Banenafspraak is om meer mensen met een beperking aan de slag te krijgen in werk. Kandidaten die via P-detachering bij een werkgever aan de slag gaan (en geregistreerd staan in het Doelgroepenregister) worden meegeteld in het aantal gerealiseerde banen voor de Banenafspraak.

Wat gebeurt er wanneer ik als werkgever een vacature aanmeld?

We nemen snel (telefonisch) contact met u op om de vacature door te spreken en zo nodig komen we bij u langs. Mogelijk hebben we een geschikte kandidaat Participatiewet of we gaan op zoek naar geschikt talent. Indien u enthousiast bent over de voorgestelde kandidaat (of kandidaten) dan maken we verdere afspraken.

Wat doen jullie als ik solliciteer op één van de vacatures?

We nemen snel contact met je op en spreken je sollicitatie door. Natuurlijk beantwoorden we ook graag je vragen over de vacature. Daarna kan een kennismakingsgesprek met de werkgever volgen. En als de werkgever jou ook ziet zitten in die functie dan wordt het tijd om je arbeidsvoorwaarden en je arbeidsovereenkomst door te spreken.

Welk tarief hanteert P-detachering voor deze dienstverlening aan de werkgever?

Natuurlijk is het zelf in dienst nemen van een medewerker goedkoper dan via P-detachering. P-detachering is een organisatie zonder winstoogmerk die u veel administratief werk uit handen neemt en een grote flexibiliteit biedt Het tarief is afhankelijk van het salaris. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. En de werkgever kan de kandidaat op ieder gewenst moment - kosteloos - zelf in dienst nemen.

Wat is een groepsdetachering?

In toenemende mate kiezen werkgevers voor een groepsdetachering. Vanaf zo'n 5 kandidaten spreken we van een groepsdetachering. Met een groep kunnen we bijvoorbeeld een deel van het werkproces van u overnemen en is er een vaste jobcoach voor de begeleiding!

Onze vacatures

Schoonmaker

Tilburg | 24 uur
bekijk vacature

Logistiek medewerker

Tilburg | 32-40 uur per week
bekijk vacature